Karijerno savetovanje studenata

12311322_890533427690450_584435079300948762_n

Поштоване колеге, Савез студената Медицинског факултета Нови Саду сарадњи са Хуманитарна организација „Кишобран“ организује предавање на тему:
КАРИЈЕРНО САВЕТОВАЊЕ СТУДЕНАТА.

Циљ је да студентима пружимо едукативну помоћ и неопходну подршку на њиховом путу до проналажења посла.
Стручно оспособљени предавачи ће одржати предавање а на њему ће студенти имати прилику да науче како се исправно пише CV и пропратно писмо, а припремићемо их за интервју за посао који је врло важан моменат који претходи ступању у радни однос. Осим тога, биће и детаљно објашњен и начин коришћења услуга Националне службе за запошљавање.

Ваш Савезник током студирања! 🙂
#ssmfns

 


 

Децембар 2014. године

Хуманитарна организација „Кишобран“ организује предавања на факултетима у оквиру пројекта „Каријерно саветовање студената“.

План предавања:

– У првом делу предавања менаџер људских ресурса детаљно ће објаснити студентима како написати квалитетан CV, пропратно писмо и како се припремити за интервју за посао

– У другом делу предавања руководилац Центра за информисање и професионално саветовање детаљно ће објаснити услове и начин коришћења услуга Националне службе за запошљавање

– У трећем делу предавања студентима ће се обратити проф. др Драган Данкуц, председник Друштва лекара Војводине – Српског лекарског друштва, редовни професор Медицинског факултета у Новом Саду и управник Клинике за болести ува, грла и носа. Он ће студентима не само објаснити један хронолошки развој догађаја од стицања дипломе до проналажења посла, већ ће дати и практичне савете који ће вам помоћи у вашем даљем раду и развоју каријере.

Поведите пријатеље! Видимо се!

3. 12.2014.

Karijerno savetovanje studenata

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *